Mares lactants amb els ulls embenats modelen la matèria i creen formes per ser mirades. Imaginar i posar-hi paraules. Poesies, cançons, contes. Enriquir llenguatge i imatges de la lactància.

divendres, 15 de febrer del 2008

04. ESCULTURA MATER LACTEA


Els processos Mansmatèria/Mater Lactea han estat la font d'inspiració per a que Guido Dettoni aconseguís la forma/escultura que ha anomenat MATER LACTEA.

"FLUVIA Conservación y Restauro s.l." de la Vall de Bas, Girona, ha patrocinat les probes i models realitzats en fusta per a la reproducció de l’original modelat en cera.




MATER LACTEA és una forma/escultura tàctil, a mesura de les mans que, un cop engrandida, podrà ser instal·lada en llocs públics per esdevenir símbol i testimoni d'un moviment/proposta en favor de la lactància materna.

El diumenge 5 octubre 2008, la Federació Catalana de Grups de Suport a la Lactància Materna ha convocat, al Parc de la Ciutadella de Barcelona una reunió multitudinària de mares lactants per celebrar la Setmana Internacional de la Lactància Materna.
Davant de la Ludoteca, Guido Dettoni ha imaginat la col.locació de l'engrandiment en pedra molta de la seva escultura Mater Lactea.